Broadway 25 jaar
zondag 15 oktober 2017

Niet alleen moeten alle noten goed en zuiver zijn, ook de teksten moeten er vlekkeloos uitkomen, om over alle bewegingen nog maar niet te spreken. En dat is wat er voor de schermen gebeurt, want zodra wij van het podium af gaan vindt er een waar huzarenstukje plaats: 175 zangers en zangeressen wisselen van outfit om te zorgen dat er onmiddellijk een andere sfeer neergezet kan worden.

Niet alleen door middel van andere kledij, maar ook door aangepaste verlichting en andere decors. Dit doen we maar liefst 5x tijdens 1 voorstelling! Dit lukt uiteraard alleen als je heel erg goed oefent. Ook dit jaar weer hebben wij een mooie hal kunnen regelen. Daar bouwen wij het podium van de Schouwburg op ware grootte na, zodat wij waarheidsgetrouw kunnen oefenen. Zo laten wij niets aan het toeval over. Vanaf half oktober repeteren wij daar op onze vaste donderdagavond én nog op 2 zondagen. Alles om te zorgen dat wij weer een grandioze show neer kunnen zetten. 


Iedere voorstelling worden wij live begeleid door ons geweldige 5-koppige combo én door de dansers van Factorium Dance Company uit Tilburg. Zo zijn wij in staat om een avondvullend programma voor u neer te zetten zoals u zelden gezien heeft. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u getuige zijn van dit spektakel? Ga snel naar http://broadway25.nl/ of naar https://www.hetpark.nl/ en bestel uw kaarten! Het wordt een geweldige avond, zowel voor u als voor ons! Tot ziens in Het Park!