Heerlijk combineren met de mooiste modemerken
maandag 29 mei 2017

De winkel hangt vol met eigenwijze én eigentijdse mode in de nieuwste modekleuren van dit seizoen. In de schappen tal van gerenommeerde modemerken en een goed stylingadvies krijg u er hier gratis bij…

Dédé’s Boetiek biedt mode voor de vrouw die zich graag onderscheidt in wat zij draagt. Ze weet wat ze wil en combineert het liefst haar eigen ensemble. Daarvoor heeft Dédé’s een keur aan grote modemerken in huis zoals 10Days, Kyra en Ko, Helen Hart en Eroke. Nieuw zijn er de zomerseries van Summum en Sylver. 

Het geheim van Summum Woman? De combinatie van typisch Nederlands design met internationale trends. Cool met een romantische twist, lieflijk met een eigentijdse look. Hetzelfde geldt voor Sylver. Met mooie stofkwaliteiten die zorgen voor een optimaal draagcomfort, vooral in de zomer. Super vrouwelijk, om je helemaal in thuis te voelen. Mode dus met nét dat tikje extra…

Zeker voor de komende periode krijgen de vele zomerse jurkje in de collectie van Dédé’s Boetiek ruim baan. Verkrijgbaar in vele kleuren zoals geel, olijfgroen en de nodige zwarte- en grijze tinten. Of kiest u voor verrassende prints? Ook daarin voorziet de zomercollectie bij DéDé. En met een paar heerlijke zomerse sandalen of sneakers uit de Fred de la Bretoniere collectie maakt u uw outfit helemaal compleet.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om de zomercollectie bij Dédé’s Boetiek van dichtbij te komen bekijken en te proberen. De winkel is dagelijks geopend van 9.30 tot 17.30 uur, zondag en maandag gesloten.

Dédé’s Boetiek, P.J. Jongstraat 66 in Lutjebroek tel. 0228-517641.