Hoogkarspel is binnenkort een bank rijker
donderdag 22 juni 2017

“Door zelfstandig adviseur te worden van RegioBank willen wij deze dienstverlening aan u aanbieden. Wij kunnen hier straks iedereen helpen, van ondernemers tot (groot) ouders die een ouderwetse zilvervloot rekening willen openen voor hun (klein)kind”. Voor wat betreft de advisering van hypotheken en verzekeringen blijft Visser Duijn Financiële Diensten 100% onafhankelijk. 

Mede door deze aanvulling op de dienstverlening en de toegenomen vraag naar hypotheekadvisering zal het team worden uitgebreid met Jean-Paul Ligthart, die van start gaat als gecertificeerd financieel adviseur. Jean-Paul heeft in Amsterdam veel kennis en ervaring opgedaan in de financiële sector bij o.a. BinckBank. Hij heeft altijd de behoefte gehad om terug te keren naar zijn eigen regio, waar hij al jaren ‘lokaal betrokken’ is bij Spirit ’30 als bestuurslid commerciële zaken.

Bij het aanbieden van bankzaken komt vanzelfsprekend specifieke kennis en expertise om de hoek kijken. Er is daarom gekozen om intensief samen te gaan werken met Schermer Verzekeringen (eveneens zelfstandig adviseur RegioBank), waar John Boon met zijn team al jaren laat zien dat de diensten van de RegioBank aanslaan bij het publiek. Het kan dus voorkomen dat straks een vertrouwd RegioBank gezicht uit Venhuizen ook te zien is in het kantoor van Hoogkarspel.

Op zondag 2 juli opent Duijn Schermer & Partners als zelfstandig RegioBank adviseur haar deuren tijdens een open huis. Tussen 11.00 en 18.00 uur is iedereen van harte welkom om kennis te komen maken met de nieuwe dienstverlening. Op de openingsdag vindt rondom het kantoor ook de wielerronde en het Pleinspektakel van Hoogkarspel plaats. Hier is RegioBank met een luchtkussen en pannaveldje voor de kinderen aanwezig.

Het RegioBank kantoor is gevestigd in de ‘Pastorie’ van de R.K. Laurentiuskerk, Streekweg 218, waar naast Visser Duijn Financiële Diensten ook Streekgoed Makelaardij en Administratiekantoor P. Duijn actief zijn. De Pastorie begint zo steeds meer een verzamelplaats te worden van lokaal georiënteerde financiële dienstverleners. Om 16.00 uur zal het kantoor officieel worden geopend door wethouder Dirk te Grotenhuis en RegioBank directievoorzitter Hans van den Bor.