Jaarlijkse voorjaarsmarkt in Andijk
donderdag 18 mei 2017

Ook de tafels met boeken staan op u te wachten. Het Rad van Avontuur zal weer volop draaien met leuke prijzen. Mogen wij dit jaar opnieuw een beroep op u doen om leuke en bruikbare spulletjes bij ons langs te brengen? Wij denken bijvoorbeeld aan (kleine) schilderijen, boeken cd’s dvd’s ,beeldjes, aardewerk, oude serviezen, en antieke spulletjes, die bij u op zolder staan en waarvan u denkt: dat kan wel een keer opgeruimd worden. Uiteraard wordt er tijdens die dag ook voor de inwendige mens gezorgd: soep, slaatjes, koffie en thee met iets lekkers en u kunt dan ook weer volop 3D kaarten maken.

De bloemen staan er ook weer, aangevuld met fruit, kortom teveel om op te noemen. Als u spullen aan De Kapel wilt geven, kunt u ze inleveren op donderdag 18 en vrijdag 19 mei tussen 18.00 en 20.00 uur aan de middenweg 48.

Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunnen wij uw spullen ook tijden deze dagen bij u ophalen. U kunt daarvoor graag een afspraak maken met Dhr. M.Beverloo. het telefoonnummer is 0655764285