Kerstavond in de Nieuw-Apostolische Kerk te Blokker
woensdag 13 december 2017

Hiermee wil zij tegemoet komen aan de groeiende behoefte om in een passende ambiance het kerstfeest voor te bereiden. Het karakteristieke en sfeervolle kerkgebouw, in de vorm van een Noordhollandse stolpboerderij, gelegen aan de Westerblokker 167-b / hoek Oostergouw is voor deze gelegenheid feestelijk versierd om u in de juiste stemming te brengen.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het programma al om 17.00 uur beginnen om ook meer gezinnen met kinderen in de gelegenheid te stellen de avond te bezoeken. Dan begint een ongeveer één uur durend programma waarin het kerstevangelie zal worden verteld, een korte overdenking zal worden uitgesproken en er veel ruimte is om samen oude en bekende kerstliederen te zingen.

Tevens zal een zangkoor de avond muzikaal omlijsten en is er speciale aandacht voor de kinderen. Mooie ingrediënten om iedereen in de juiste stemming te brengen voor het naderende kerstfeest. Na afloop zal er gratis koffie, thee of frisdrank worden geschonken. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom!

Op 1e kerstdag, maandag 25 december, zal er om 10.00 uur een speciale kerstdienst worden gehouden, waarvoor eveneens iedereen van harte uitgenodigd is om gezamenlijk het kerstfeest te vieren. Naast de kerstprediking, zullen zang en muziek een groot bestanddeel vormen van de dienst om de geboorte van Jezus Christus te vieren. 

Voor nadere informatie over deze avond of de kerkgemeenschap in het algemeen, kunt u een e-mailbericht sturen naar hoorn@nak-nl.org. Tevens wordt veel informatie aangeboden op de landelijke website van de kerk: www.nak-nl.org of de internationale website: www.nak.org