Kunstroute Drechterland
woensdag 14 juni 2017

 

Bijna een lustrum dus. Het jaarlijks wisselende thema is dit jaar “natuurlijk” en “natuurlijk” hopen we u als bezoekers te kunnen verrassen, verbazen of ontroeren met werken rondom dit thema.

Ruim 30 deelnemers tonen een grote diversiteit aan kunstzinnig talent in de open ateliers in Hoogkarspel, Venhuizen, Hem, Oosterleek, Wijdenes, Schellinkhout en Oosterblokker.Ieder jaar blijkt weer hoe rijk aan creatieftalent onze Drechterlandse Gemeente is. In de Open Ateliers zullen ook enkele gastexposanten hun werk tentoonstellen. De open ateliers zijn te herkennen aan de Kunstroute vlag en zijn op beide dagen geopend van 11:00-17:00 uur.

De organisatie van de Kunstroute Drechterland is verheugd dat dit jaar ook een aantal bewoners van de zorginstelling voor mensen met een beperking – Leekerweide Hoogkarspel – deelnemen aan de route. Op www.kunstroutedrechterland.nl is makkelijk te printen routekaart met deelnemers opgenomen, maar de veelkleurige flyer wordt eveneens huisaanhuis verspreid in Drechterland. De organisatie dankt haar sponsoren, zij maken met een financiële bijdrage de Kunstroute Drechterland mogelijk.

De meeste ateliers zijn rolstoeltoegankelijk.Een busje rijdt langs de route voor gratis vervoer van atelier naar atelier, speciaal voor diegene die niet beschikken over eigen vervoer. Het busje is geschikt voor rolstoelvervoer, voor meer informatie over dit gratis vervoer kunt u bellen met 06 532 252 06; Jan Peerdeman.