Laat alle vaders slapen als een roos…
donderdag 15 juni 2017

Hier draait alles om de optimale nachtrust. De M-line slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt, de contouren van het lichaam nauwlettend worden gevolgd en het lichaam volledig ontspant en herstelt.

Schuim, latex of pocketvering? Drie, vijf of zelfs zeven zones? Welk model bij u past,ontdekt u door uitgebreid op de matrassen te gaan liggen. Omdat nu eenmaal iedereen anders is waar het gaat lengte, gewicht, lichaamsbouw of slaapgewoonten. Om deze individuele aspecten van elke man of vrouw te vertalen naar het individuele matras is er de Slow Motion You serie van M-line. Een op maat gemaakt matras dat rekening houdt met uw lichaamscontouren. Hoek VT Slaapcomfort biedt een brede selectie van M-line matrassen, die op een aparte afdeling staan opgesteld.

Niet alleen veel topsporters hebben het comfort van de M-line matrassen ontdekt, ook steeds meer gerenommeerde hotelketens kiezen voor de topkwaliteit van M-line. Kijk alleen maar eens naar het topmodel, de Slow Motion 8. Het matras combineert een goede ondersteuning van een pocketveer met een innovatieve tussenlaag van gezoneerde schuimballen en het comfort van visco-elastisch schuim met het revolutionaire infused Slow Motion Gel. De stevigere fundatiepocket en de hardere tussenlaag met schuimballen zorgen voor de dynamische ondersteuning, een optimale ventilatie en een goede bewegingsvrijheid in bed.Nog t/m zaterdag 24 juni kunt u profiteren van de 25% droomdealkorting op de hele M-line collectie. En Hoek VT Slaapcomfort doet er een originele The Basterd Compact barbecue twv 499,- er gratis bij.
Hoek VT Slaapcomfort is gevestigd aan de Middenweg 4 in Bovenkarspel tel. 0228-520791.

De komende veertien dagen staan de matrassen van het topmerk M-Line bij Hoek VT Slaapcomfort prominent in de schijnwerpers. Niet alleen ontvangt u hier t/m zaterdag 24 juni 25% korting op de complete matrassen serie van Mline,
u krijgt er de fantastische barbecue The Bastard Compact (twv. 499,-) er gratis bij. Zo’n geweldige aanbieding zal de ogen van vader zeker openen. Kom dus snel langs en profiteer van deze ‘anders dan anders’ Vaderdag-aanbieding.