MS Motion sponsoring
woensdag 17 mei 2017

Het evenement wordt dit jaar voor de vierde keer in Utrecht georganiseerd door het Nationaal MS Fonds. Jorien Pieterse, zelf MS-patiënt, uit Bovenkarspel loopt voor derde keer mee en zoekt nog een paar sponsors. Hieronder haar verhaal. 

‘Ruim 7 jaar geleden kreeg ik vrij plotseling last van coördinatiestoornissen en was ik enorm moe. Nadat ik vrijwel uit het niets ineens op de grond lag besloot ik naar de huisarts te gaan. De huisarts had vrij snel door wat er aan de hand kon zijn en verwees mij door naar het Westfries Gasthuis in Hoorn.

Er volgende onderzoeken en scans en toen kreeg ik de diagnose Multipele sclerose (MS), een chronische ziekte waarbij ontstekingen ontstaan in het centrale zenuwstelsel, waardoor uitvalverschijnselen kunnen ontstaan zoals krachtverlies, blindheid, extreme moeheid en geheugenproblemen. 

Na ups en downs gaat het nu al een tijd erg goed en ben ik alweer bijna 5 jaar stabiel. Ik geniet enorm van mijn kleine kinderen en gelukkig speelt de MS op dit moment geen grote rol in ons leven. Maar ik zie ook gezinnen waarin de MS dagelijks wel voor problemen zorgt. Daarom doen wij dit jaar als team voor de derde keer mee met de MS Motion. Samen met mijn Team Beat The MS gaan wij op zaterdag 13 mei zoveel mogelijk geld ophalen voor het Nationale MS fonds. Het geld wat ik ophaal wordt gebruikt om in een MS-vrije toekomst te investeren door innovatieve onderzoeken te financieren die de genezing van MS een stapje dichterbij kunnen brengen. Dat is mijn allergrootste wens!’ 

Op dit moment staan er bij Lunchroom Onderons, Salon SanaDerm, Indrukmakers in Hoorn, bij Trimsalon De Bloide Hond en kapsalon Conny in Lutjebroek donatie boxen klaar waar u uw gift in kunt deponeren. Er kan ook gesponsord worden via de pagina www.MSmotion.nl kijken bij Team Beat the MS. Alvast hartelijk dank!