Voorjaarsmarkt op Boerhaaveplein
vrijdag 12 mei 2017

Van 10.00 tot 16.00 uur bent u hier van harte welkom. En reken maar dat de plaatselijke ondernemers u gaan verrassen met diverse speciale aanbiedingen en muzikale gezelligheid.

De ondernemers rond het Boerhaaveplein hebben er zin in. Op zaterdag 13 mei worden er zo’n twintig marktkramen op het plein klaar gezet. En het aanbod is wederom zeer gevarieerd te noemen. Er allerlei cadeau artikelen verkrijgbaar, leuke tassen, diverse kleding kramen en sieraden. Ook is er een kraam waar u kennis kunt gaan maken met creatieve workshops. Verder zijn er nog planten en originele handgemaakte kleinmeubelen te zien. De markt begint om 10.00 uur.

Tussen 11.30 en 12.30 uur wacht de bezoekers nog een muzikale verrassing. Dan is er namelijk een optreden door Harmonie Cresendo uit Medemblik. De groep bestaat momenteel uit 27 leden en zij gaan een mini-concert verzorgen waarbij diverse evergreens de revue zullen passeren. Om niet te missen dus. Tip; wil je zelf de muziek in gaan, kom dan eens langs bij een repetitie van Cresendo op woensdagavond in het St. Pieter, Ridderstraat 9 te Medemblik. Voor vragen of aanmeldingen kun je terecht bij crescendomedemblik@gmail.com 

Genoeg redenen dus om zaterdag 13 mei naar het Boerhaaveplein in Bovenkarspel te komen. De ondernemers kijken uit naar uw komst!