“Groots in het kleine”, het Zuider Havendijk Concert
donderdag 29 juni 2017

Licht klassieke klanken, een feestelijk ponton en misschien zelfs overdag een lekker zonnetje. Groots, want dit jaar presenteren wij, tijdens ons avondconcert, een héél orkest op het ponton. Met trots verwelkomen wij “Het Britten Jeugd Strijkorkest” in Enkhuizen. 

25 Jeugdige, talentvolle strijkers, een bevlogen dirigent en diverse solisten maken er een groots klassiek feest van. Aangevuld met de kracht van kleinschaligheid; de lichtjes aan de bomen, 1.000 mensen die stil genieten van de klassieke klanken op het door hen zelf meegebrachte stoeltje en het eigen flesje wijn. Matinee 15.00 - 17.00 uur. 

De matinee is weer groots in variëteit. Het concert is dit jaar op zaterdag, hiermee hopen we meer bezoekers de kans te geven ook bij de matinee aanwezig te zijn. Zang, piano, klarinet en Bes bas zullen over het water te horen zijn. Uitgevoerd door onder andere: Claude Kiambe (winnaar Enkhuizen got talent), Geanne van Soelen en de Music Stars (leerlingenorkest van KSM) en vele anderen. 

Avondprogramma 20.30 - 22.30 uur. De avond wordt, zoals hierboven vermeld, ingevuld door Het Britten Jeugd Strijkorkest. Bezoekt u vooral hun site voor een voorproefje http://www.hetbritten.nl/

Voor het complete middag-en avondprogramma verwijzen we u naar onze website: www.zuiderhavendijkconcert.nl  Tevens kunt u op onze Facebookpagina een trailer vinden welke door Het Britten Jeugd Strijkorkest is gemaakt. Entree is gratis. De collecte, zowel tijdens de matinee alsmede tijdens ons avondconcert, is voor de helft voor een goed doel, Villa Oigenwois te Lutjebroek, de andere helft komt ten goede aan het Zuider Havendijk Concert. U bent van harte welkom op zaterdag 15 juli.