Nieuw in Enkhuizen; Broodjeszaak De Eettent
zaterdag 02 september 2017

Broodjeszaak De Eettent is een echte speciaalzaak waar het gaat om goed gevulde broodjes met een rijke én smakelijke variatie aan beleg. Aan u de keuze uit diverse broodjes met vlees, met kip of brie en selderie. Ook zijn er speciale broodjes met bijvoorbeeld gerookte zalm of carpaccio. Verder een rijke keuze aan tosti’s en ook de meer traditionele broodjes met kroket en frikandel ontbreken hier niet. Een serie heerlijke borrelhapjes, soepen, snack en frisdranken maken het assortiment hier compleet.

Broodjeszaak De Eettent heeft ook speciale vergaderen- en lunchpakketten in huis. Voor een vast bedrag per persoon worden de broodjes inclusief melk en/of karnemelk bij uw locatie bezorgd op schaal. Kijk op de site naar de verschillende mogelijkheden. Bestellen bij De Eettent gaat heel eenvoudig en efficiënt via de website www.deeettent.nl En u kunt hier bij de kortingscode gelijk 5% invullen vanwege de opening. En bij elke bestelling ontvangt u een gratis broodje. Bovendien kosten de broodjes kroket en/of frikandel deze week slechts 1,- euro per stuk. Echte jaren-80 prijzen dus. 

Broodjeszaak De Eettent is vijf dagen per week geopend van 8.00 tot 16.00 uur, zaterdag en zondag is de zaak dicht. Ook is het mogelijk hier uw broodjes af te halen. De Eettent vindt u aan De Star 6 in Enkhuizen, tel. 0228-222199 (op bedrijventerrein De Schepenwijk).