RE/MAX meer dan 15 jaar een begrip
woensdag 24 februari 2021

Begonnen in 2005 bij RE/MAX en met meer dan 1.200 door hun verkochte woningen zijn Han en Jacqueline van Wijk een begrip geworden in onze regio.
Met kantoren in Bovenkarspel en Heerhugowaard zijn zij eigenaren van twee RE/MAX kantoren.

Bij RE/MAX Connect zijn 6 makelaars en 2 hypotheekadviseurs aangesloten, ieder als zelfstandig ondernemer, en moeten aan hoge eisen voldoen om zich bij één van de 2 RE/MAX Connect kantoren aan te kunnen sluiten. Allen hebben service en lifetime relationship hoog in het vaandel staan.
In de meer dan 15 jaar ondernemen hebben Han en Jacqueline van Wijk vele veranderingen in de makelaardij meegemaakt. Waar vroeger een advertentie in de krant en een etalagepost in de etalage volstond om een woning aan te bieden, is het e.e.a. inmiddels uitgegroeid naar uitgebreide foto rapportages, videofilms en Virtual Reality (VR) presentaties, waarbij op afstand vanuit de luie stoel letterlijk door een woning kan worden gelopen! RE/MAX is hierbij altijd voorloper geweest op het gebied van innovatieve werkwijzen.
Er wordt weleens gezegd, je bent pas een échte makelaar wanneer je een grote crisis hebt meegemaakt. Dan weet je wat het is om écht voor je klant te gaan. Immers, iedereen kan zich tegenwoordig makelaar noemen. Het is de ervaring wat telt. Hoe ga je om met tegenslagen?

Bovendien is er binnen de makelaarswereld veel veranderd op het gebied van ethiek en wijze waarop de consument wordt benaderd. Wanneer u geïnteresseerd bent in de kritische kanttekeningen dat het ondernemerskoppel stelt over hoe tegenwoordig makelaars in het algemeen omgaan met het vak, hun houding ten opzichte van klanten en de onkunde en luiheid waarbij zij klanten begeleiden bij één van de meest belangrijke evenementen in hun leven, kunt u de scherpe makelaarsblog van de Makelaars van Connect hierover volgen op www.makelaars-van-connect.nl/blog
Wilt u weten wat het Team Han en Jacqueline van Wijk voor u kan betekenen? Zij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling en gratis advies. U kunt hun daarvoor bereiken op 06 51 35 37 26 of hanvanwijk@remax.nl.
Uw lokale makelaar met een wereldwijd netwerk!