Spring uit de lente de zomer in
maandag 10 juni 2019

Als uitzendbureau is Luba de verbindende factor tussen werknemers en werkgevers in de maakindustrie. Van ongeschoold tot HBO-niveau.

“In deze tijd gaat het veelal om vaste banen waarbij iemand gedetacheerd wordt door Luba of direct in dienst gaat bij de werkgever in de regio.” vertelt Nicole ten Hagen, vestigingsmanager van de kantoren in West Friesland.
“Wij krijgen weer steeds vaker de vraag van mensen of wij voor hun willen uitkijken naar een andere baan. De mensen hebben zelf dan al een vaste betrekking en willen hun vrije tijd graag gebruiken voor het sociale leven in plaats van een zoektocht naar iets nieuws. Een duidelijke verandering, die naar mijn idee helemaal in deze tijdsgeest past.”

Hoe gaat dit in zijn werk?
“Vanuit Luba gaan we dan eerst een uitgebreid gesprek aan om alle wensen in kaart te brengen. En daarna als een persoonlijke assistent de juiste match vinden. Met de jarenlange kennis en relaties in de regio is er ook daadwerkelijk sprake van persoonlijke betrokkenheid. Zowel bij de werkgevers als de werknemers in de regio!”

Als laatste wil Nicole nog aangeven dat de zomerperiode ook altijd garant staat voor een grote vraag naar tijdelijke extra handen. “Dus ben je als scholier of student nog op zoek naar een werk voor de zomer? Loop dan zeker eens binnen (we houden van het persoonlijke) of kijk alvast op onze site www.luba.nl “.

Luba Nieuwstraat 42 Medemblik en De Tuin 21 Stede Broec. 

Foto gemaakt: Streker/Olga de Boer