The Family Tree
vrijdag 15 juni 2018

Deze viermansformatie brengt nummers van o.a. Venice, Garry Rafferty, Paul McCartney en de BeeGees. Fijne luister- en loungemuziek om op deze zomerse locatie met het hele gezin van te genieten. Aanvang 15.00 uur. Entree is gratis.

Geniet zondag 17 juni tussen 15.00 en 17.00 uur van The Family Tree. De Wervershoofse zangers Jeffrey Oud en Richard de Beer vormen het vocale hart van deze bijzondere formatie. Aangevuld door de vocale kwaliteiten van Daniël Guilliamse die daarbij de gitaar bespeelt. Axel Stoit zorgt voor de onmisbare finishing touch op zijn basgitaar.

Meerstemmige zang. Het kwartet laat akoestische muziek en meerstemmige zang samensmelten in eigenzinnige arrangementen. Een eenheid van geluid dat alleen zielsverwanten samen kunnen voortbrengen. 
“Intiem, indrukwekkend, harmonieus, verrassend, ontroerend.” Het is een kleine greep uit reacties van mensen die er al eens getuige van zijn geweest. Meedeinen, dansen, happen en tappen. Dein mee op de klanken van deze meerstemmige luisterliedjes terwijl je luiert in de zon, tuurt over het water, even wegdroomt of een dansje waagt. Bij Strandpaviljoen De Zoete Zee kunt u vooraf en aansluitend genieten van heerlijke lunchgerechten, Diverse plates en salades of een bbq of kaas fondue.

De Zoete Zee is gelegen aan het IJsselmeer aan de Vooroever 15, tussen Medemblik en Onderdijk.