1e Gesteenten en fossielenbeurs in Hoorn
vrijdag 28 februari 2020

Op deze beurs zijn onder andere de mooiste edelstenen, gesteenten, sieraden en unieke fossielen te vinden. Een uniek evenement dat liefhebbers en verzamelaars zeker niet mogen missen, maar ook een leuk dagje uit voor gezinnen en jeugd.

Naast al het moois dat er aangeboden wordt zijn er namelijk interessante demonstraties van o.a. bollen (geodes) kraken en het facet slijpen van edelstenen voor sieraden en leuke activiteiten voor de kinderen, zoals: Schatgraven, edelstenen zoeken, goud delven, haaientanden zeven, fossielen schoonmaken en ze vervolgens laten testen en edelsteentjes slijpen. Ieder kind na afloop een diploma. Kosten voor deelname zijn 2,50 Euro p.p.

Schouwburg en congrescentrum Het Park, Westerdijk 4, Hoorn. 10.00 tot 16.30 uur. Toegangsprijs van de beurs: volwassen € 5,-. Kinderen van 5 tot 12 jaar € 2,50. Senioren / 65+ € 2,50. De mineralenbeurs in Hoorn is hét dagje uit voor liefhebbers van jong en oud. Kom op 1 maart tussen 10.00 en 16.30 uur langs en geniet van al het moois wat de beurs te bieden heeft en breidt je verzameling aan prachtige schatten uit.