25 jaar zangkoor In Between
woensdag 11 maart 2020

Zullen ze nog bestaan over 10, 20 jaar, hoe zien ze er dan uit en wat zingen ze? In hun spetterende jubileumconcert op zaterdag 4 april zult u het zien en horen! Het concert begint 4 april om 20.00 uur in de St. Martinuskerk aan de Hoofdstraat in Bovenkarspel.

Maanden lang zijn de enthousiaste koorleden bezig om de verschillende (soms verrassende) liederen te oefenen, die zij ten gehore zullen brengen tijdens het jubileumconcert. Dit gebeurt onder de bezielende leiding van dirigente Claudette Hendrickx. De pianist van In Between is Frank Kok en speciaal voor dit concert kunt u ook genieten van Folq World, die het koor instrumentaal zal ondersteunen. 
De toegangsprijs is € 10,00 per persoon, de toegangskaartjes zijn via de leden van het koor te bestellen, of bij de ingang van de kerk op 4 april te koop. In de pauze krijgt u gratis een kopje koffie of thee met wat lekkers en na afloop is er gelegenheid om even na te praten onder het genot van een drankje.
Het gezellige koor In Between bestaat uit 45 leden, ze zingen 4 stemmig en repeteren wekelijks. Maandelijks luisteren ze een viering in de St. Martinuskerk van Bovenkarspel op. Voor meer informatie: www.zangkoorinbetween.nl