50 Jaar Van Overbeek Makelaars. We staan er toch even bij stil...
woensdag 22 juli 2020

Er werden allerlei plannen gesmeed, van buurtbarbecue tot stedentrip. Totdat... We weten het allemaal. Een buitengewoon naar virus gooide heel Holland plat. Einde jubileum? Niet helemaal. Van Overbeek Makelaars staat toch graag even stil bij deze bijzondere gebeurtenis.

Begin april 1970 opende Van Overbeek Makelaars haar deuren in Purmerend. Vijftig jaar geleden. Toen je nog hippies had en betaalde met een joetje of een geeltje. Toen je nog vanuit een telefooncel kon bellen. Al is er misschien veel veranderd, Van Overbeek Makelaars is hetzelfde gebleven: vijftig jaar passie voor het vak en hart voor de klant.

Altijd hetzelfde doel
Met die mentaliteit is Van Overbeek Makelaars groot geworden. Immers: de enige goede klant is een tevreden klant. Logisch dus dat Van Overbeek Makelaars de opdrachtgever altijd centraal heeft gesteld. Met altijd hetzelfde doel: woonwensen matchen met het beschikbare aanbod. Een halve eeuw en duizenden tevreden kopers en verkopers verder, is er niets veranderd aan die bedrijfsfilosofie.

Klaar voor de volgende 50 jaar
De bedrijfsvisie mag dan hetzelfde zijn gebleven, de manier van werken staat nooit stil. Van oudsher heeft Van Overbeek een scherpe blik voor innovatie. Van Overbeek zag al vroeg de toegevoegde waarde van een optimale presentatie en communicatie. Niet alleen tijdens bezichtigingen, maar ook via de sociale media en de website. Die zoektocht naar effectieve en nuttige vernieuwingen zal altijd deel uitmaken van de bedrijfsvisie. Werkt het? Komt het onze klant ten goede? Dan gaan we ervoor, zo luidt het devies. Dat het niet slechts bij woorden blijft, toont de speciaal voor het jubileum volledig vernieuwde website aan: www.vanoverbeek.nl