70 jaar Van den Mosselaar Modeschoenen
donderdag 12 april 2018

Eigenaar Hans van den Mosselaar over de verschillende nieuwe collecties; ‘Het blijft een soort van Sinterklaas gevoel oproepen als de nieuwe collecties binnen komen. Je besteld de collectie al een half jaar geleden, maar het blijft spannend, hoe alles gaat uitpakken. Hebben we wel goed gekozen, zijn de kleuren goed. Over dat soort vragen hebben we het dan. En dat was dit voorjaar niet anders. Maar het ging goed. Al na de eerste verkoopdagen wisten we het; deze collectie staat als een huis’.

In de zaak komt u verschillende topmerken schoenen tegen zoals Ecco, Wolky, Clarks, Panama Jack, Ara, Teva, Van Bommel en nog veel meer. Daarnaast zijn alle medewerkers getraind en kunnen zij u optimaal adviseren bij uw schoenkeuze. Of het nu gaat over schoenen voor een avondje uit of over stevige stappers voor een flinke tocht door de bergen. Bij Van den Mosselaar Modeschoenen vindt u het allemaal. 

Als fervent lange afstandloper vindt u bij Van den Mosselaar ook een grote collectie wandelschoenen van merken als Lowa, Hanwag en Ecco. Schoenen die niet alleen fraai zijn om te zien, maar ook waar het gaat om draagcomfort en kwaliteit hoge cijfers noteren. Samen met een eventuele elektronische voetmeting de beste garantie voor optimaal wandelplezier.

Bij het kopen van schoenen draait het om de combinatie tussen leuke modellen en de beste pasvorm. En dat weten ze Van den Mosselaar te vertalen in een mooie en uitgebalanceerde collectie modeschoenen. Van het merk Gabor bijvoorbeeld, die ook in tussenmaten kan worden geleverd. Of de topkwaliteit van de Van Bommel schoenen, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals een lederen binnenzool en een kalfslederen voering. Of de nieuwe Ecco lijn met uiterst comfortabele zolen. Modisch, sportief en good looking. Het zijn slechts enkele voorbeelden uit een rijke collectie. 

En voor wie deze week nog langs komt, ontvangt een fles heerlijke rode of witte wijn van Chateau van den Mosselaar. En u plukt bij de kassa ook nog een roos met in de knop een korting van 5%, 10%, 15% of 20%. r
Meer weten? Van den Mosselaar Modeschoenen vindt u aan Hoofdstraat 226 in Bovenkarspel, tel. 0228-511435. Zie ook www.vandenmosselaarschoenen.nl