80's & 90's party in Sportcentrum Hoorn
dinsdag 21 november 2017

Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag. Met gegarandeerd een positieve energieboost kun je rekenen op een waanzinnige sfeer! Trek je discopak maar weer aan...dit mag je niet missen!

Ouwe Jongens Krentebrood...is een DJ Team bestaande uit ervaren rotten in de muziekbranche: DJ Glenn B en Carlos Barbosa. In de afgelopen 15 jaar hebben deze mannen werkelijk alle clubs en festivals gezien. Nu ‘The 90’s’ zo populair is hebben deze mannen #OJKB ontwikkeld wat de oude en jonge doelgroep bij elkaar brengt door de perfecte mix van 80’s, 90’s en 00’s in een nieuw jasje te toveren. OJKB is vernieuwend...Hot...Hip..and Happening!

DJ Elmar is gastheer Dj deze avond...wel bekend bij de trouwe bezoekers van Café the Eighties. Zaterdag 16 december aanstaande. Aanvang 20.00 uur. Einde 02.00 uur. Entree vanaf 18 jaar. Ticket zijn alleen online te koop via www.sportcentrumhoorn.nl Prijs voorverkoop € 16,-. Leden krijg korting bij de balie. Holenweg 14a te Hoorn. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte. Kom verkleed!! 

VIP-ARRANGEMENT VOOR BEDRIJVEN! Er is een speciale VIP-RUIMTE waar bijvoorbeeld bedrijven met hun medewerkers kerstborrel/eindejaarsborrel kunnen vieren. In de VIP ruimte is een aparte bar, lockers, toilet en uitkijk op de zaal en het podium. De VIP gasten hebben de uiteraard ook de mogelijkheid om de zaal in te gaan. Voor meer informatie over het VIP arrangement mailen naar frank@sportcentrumhoorn.nl