A Great and Mighty Wonder
maandag 10 december 2018

Hier wordt een brede variatie aan kerstliederen ten gehore worden gebracht. Dit concert wordt solistisch ondersteunt door sopraan Sterre van Boxtel, en staat onder muzikale begeleiding van Deborah Pardy aan de vleugel, Pierre Decroos op hobo en Aarnoud de Groen achter het orgel in de St. Lucas kerk in Venhuizen.

A Great and Mighty Wonder is een unieke muzikale bewerking van het verhaal over de geboorte van Jezus welke is gecomponeerd door de Amerikaanse componist en arrangeur Tom Fettke. Deze wordt nog zelden uitgevoerd in Nederland en het beloofd een fris en sprankelend concert te worden.

Afgewisseld met een variatie aan herkenbare liederen wordt de prachtige cantate Love Transcending ten gehore gebracht welke u in de vorm van bekende fragmenten blij en verrassend in de oren zullen klinken. Wilt u komen luisteren naar dit prachtige concert? Kaarten hiervoor kunnen worden gereserveerd via onze website www.driebankoor.nl via de leden, of via Mary Vriend 0228 542728 Bij geen gehoor: 06 51341981. Entree €12,50 incl. consumptie. Kinderen tot 15 jaar gratis.