Aandacht voor gemis maakt de pijn zachter!
woensdag 18 oktober 2017

Men wil anderen niet lastig vallen met verdriet, of de omgeving vindt dat iemand maar weer door moet en weer moet gaan genieten van het leven. Misschien begrijpelijk, de omgeving heeft de beste bedoelingen, maar eigenlijk doen deze opmerkingen en verwachtingen extra pijn voor degene die rouwt. Daarom wil ik rouwenden de gelegenheid bieden om waardig te kunnen rouwen. Mijn ervaring is dat dit de rauwe pijn verzacht.

Op 30 oktober start ik met ‘Aandacht voor Rouw en Verlies’: lotgenoten ontmoetingsbijeenkomsten op vier maandagavonden. We zullen tijdens de bijeenkomsten o.a. aandacht besteden aan de komende feestdagen en hoe je daarmee om kunt of wilt gaan. We komen met een kleine groep bij elkaar in mijn praktijk in Blokker. Ik begeleid de avonden met Mindfulness aandacht oefeningen. Hierbij stem ik mij af op wat er nodig is.
Individuele rouwbegeleiding is ook mogelijk in mijn praktijk. 

Data: 30 oktober, 13 en 27 november en 11 december. Tijd: van 19.30 uur t/m 21.30 uur. Plaats: Janine van Empel (Levensreiscoach), Tortelduif 5 te Blokker. Kosten: € 85,- voor alle bijeenkomsten,  incl. koffie/thee. Voor opgave en info? Kijk op www.levensreiscoach.nl/lotgenoten-bijeenkomsten-rouw-en-verlies/, mail naar contact@levensreiscoach.nl of bel naar 06 10643927.