Actie ‘Hubo helpt’ draagt lokaal doel warm hart toe
vrijdag 02 februari 2018

Bij Hubo Wervershoof is er een bedrag opgehaald van 483,- euro, te besteden in de vorm van producte. Zo kan Hubo bijvoorbeeld een deur, kast of raamdecoratie op maat afleveren en inbouwen. Het onderscheid zich daarmee van andere klassieke bouwmarkten. En dit alles met oog en aandacht voor het lokale doel.

Hubo is sinds jaar en dag betrokken bij omgeving en gemeenschap. Zo ook deze keer. Met de actie helpt Hubo clubs, stichtingen en instellingen een handje. Ze konden hun klus opgeven via de website. Denk aan een flinke verfbeurt voor het clubhuis of een opknapbeurt van het bejaardentehuis. Vervolgens hebben medewerkers, volgers, fans en sympathisanten de hulpmunten gedoneerd aan het gewenste doel. De spaarstand was de gehele tijd te volgen op een winkeldisplay. In Wervershoof is er gespaard voor Kinderboerderij ’t Langoortje, Gymvereniging VVW en Kindervakantie Spelen.

‘t Langoortje heeft hout nodig in verband met het maken van nieuwe verblijven voor de dieren. Kindervakantie Spelen heeft aangegeven waarschijnlijk materialen nodig te hebben voor het maken van hutten tijdens de vakantiespelen en Gymvereniging VVW is bezig met het verbouwen van de leerlarenkamer. Met deze actie laat Hubo duidelijk weten waar het voor staat: het ontzorgen van de klant. Van begin tot eind en met een totaaloplossing voor iedere klus.

Met ruim 150 winkels is Hubo de grootste en meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland. Samenwerking van onder naar boven om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Want wij helpen jou met je klusproject, van begin tot eind. Denk aan het maken van de juiste keuzes, het inmeten, de aanlevering van artikelen en de montage thuis. Dat is de mentaliteit van Hubo.