Actieve Senioren
dinsdag 29 augustus 2017

Voor het komende seizoen heeft de stichting “De Actieve Senioren” (DAS) weer een attractief en afwisselend programma samengesteld.
Van maandag tot en met vrijdag kunnen vijftigplussers samen actief, creatief en educatief aan de slag. Op maandag is er tafeltennis.

Dinsdags kan men naar Tai Chi, koersbal, computerles of volleybal, terwijl op woensdag volksdansen, Engelse les, schilderen, gym, sport en de laptopclub op het programma staan. De activiteiten van donderdag vinden allemaal plaats in het verenigingsgebouw “Sint Pieter”. Belangstellenden kunnen daar dan deelnemen aan gymmen, wenskaarten maken, Tai Chi, schilderen, Engelse conversatie en klaverjassen tijdens de algemene soosmiddag. Op vrijdag is er dan nog zwemmen en bowlen. Alle activiteiten, met plaats en tijden, zijn te vinden op de DAS-kalender. Deze zal worden verspreid in die wijken van Medemblik waar veel ouderen wonen.

Mocht u geen exemplaar krijgen en heeft u wel belangstelling neem dan contact op met één van de onderstaande contactpersonen. Dus, wie het leuk lijkt om samen met leeftijdgenoten gezellig bezig te zijn kan contact opnemen met één van de volgende personen: Lia Bot (0227 – 542445), Niek Hogendijk (0227 – 5484410) of Paul Stam (0227 – 543195)