Advents loterij
donderdag 09 november 2017

‘Leef van dag tot dag, want niemand heeft je morgen beloofd.’ In Nederland verliezen elke dag gemiddeld vier vrouwen met kinderen onder de 18 jaar hun partner. Stichting De Jonge Weduwe ondersteunt hen in dit rauwe rouwproces en laat ze niet alleen voor deze zware uitdaging staan. Met de opbrengst van de december Advents-loterij krijgen deze vrouwen en hun kinderen een speciale verwendag aangeboden.

Om deze dag te bekostigen worden de Advent kalenders verkocht. Deze kosten € 5,-  per stuk, wat het een betaalbaar cadeau maakt om relaties, personeel of vrijwilligers mee te bedanken voor het afgelopen jaar. De kalender bestaat uit 24 luikjes (1 t/m 24 december). Elke dag zijn er prijzen te winnen. Het lotnummer op de kalender geeft aan of er een prijs is gewonnen. Vanaf 1 december worden de winnende lotnummers dagelijks bekend gemaakt op www.vrouwalert.nl.

De prijzen zijn op te halen bij bedrijven in Westfriesland en lopen uiteen van een rondvlucht boven Westfriesland en een all-inclusive 5-gangen diner voor 4 personen bij Lucas Rive tot aan entreekaarten voor musea en potjes échte Westfriese honing.

De kalenders zijn t/m 30 november o.a. te koop bij Spar Bovenkarspel, Apotheek Wognum en Apotheek de Korenbloem, AH Nibbixwoud en via de mail adventsloterij@gmail.com