Agenda Streekpunt
maandag 28 augustus 2017

In de komende tijd is er namelijk veel te beleven en dat programma presenteren wij vol trots. Van breitafel ,basistekenen, mindfullness, crea mix punt tot SingleSoos, van sieraden van rubber en kaarten maken tot rommelmarkt.

Dit is nog maar een greep uit het aanbod. U bent van harte welkom om naar de presentaties te komen kijken en wellicht u op te geven!Voor die dag wordt een taartbakwedstrijd gehouden : HEEL HOOGKARSPEL BAKT.,met als eerste prijs een workshop bij Diana en Micha’s Pattisserie. Kijk voor de spelregels en deelname op www.hetstreekpunt.nl of de facebook pagina. 

Op donderdag 14 september is er van 20.00 uur tot 22.00 uur een lezing van de kruidenvrouw uit Blokker. KruidenvrouwTrudy van Diepen –Stam heeft in de jaren negentig een opleiding voor kruidengeneeskundige gevolgd aan de Vakschool voor Kruidengeneeskunde. De huidige kruiden- geneeskunde ontdekt weer de krachten van de planten en herstelt zo het verloren vertrouwen in de werking van de medicinale kracht van kruiden. Onze kennis baseert zich op de praktische eeuwenoude kruidenkennis, maar die gaat zich nu vermengen met de inzichten van de wetenschap. Entree is 3 Euro.


Na het geweldige succes van de vorige keer organiseren wij op zondag 17 september weer een kledingbeurs van 13.00 tot 17.00 uur .Wie kleding wil aanbieden kan contact opnemen met dhr. Co Reus 0228-322300 of activiteiten@hetstreekpunt.nl Wij hopen u te ontmoeten in Het Streekpunt ,Streekweg 220, Hoogkarspel (hetzelfde gebouw als de bibliotheek tegenover het gemeentehuis). Voor meer info w.de.boone@quicknet.nl of 06 23540201.