Alternatief Kunstroute Drechterland
dinsdag 09 november 2021

Er zijn 24 lokale kunstenaars die op deze groepsexpositie hun beste werken tonen, van schilderijen tot keramiek en van beeldhouwwerken tot mixed media. Alles onder één dak.

Aangescherpte regels
Door de aangescherpte coronamaatregelen heeft het bestuur van de Stichting Kunstroute Drechterland de routing voor bezoekers van de expositie aangepast. Zo is er een apart in- en uitgang ingesteld. De route langs alle werken in de expositie is duidelijk aangegeven in de kerk. Tevens wordt erop toegezien dat de 1,5 meter maatregel voor iedereen werkbaar is. Ook zal er aan de ingang van de kerk gevraagd worden aan de bezoekers om een QR code te tonen. Het bestuur vraagt de bezoekers begrip voor deze situatie en hoopt dat al deze maatregelen niet in de weg staan om de Kunstroute Drechterland in de Martinuskerk te bezoeken en te kunnen genieten van de tentoongestelde kunstwerken.

De Martinuskerk aan de Dorpsweg 116 te Schellinkhout is op de expositiedagen van 11:00 tot 17:00 uur gratis te bezoeken. Parkeren kan op het strandje aan de Zuiderdijk.

Digitale Kunstroute
Op de site van de organisatie www.kunstroutedrechterland.nl heeft gedurende de afgelopen twee seizoenen een virtuele expositie gedraaid met nog meer werken van de aangemelde kunstenaars. Het publiek heeft hier regelmatig een virtuele tour gemaakt.
Maar – zo vindt het bestuur – live is toch aantrekkelijker. Bezoekers zijn daarom van harte welkom in het weekend van 13 en 14 november a.s. in de Martinuskerk te Schellinkhout.

Kunstroute 2022
Bent u creatief actief en vindt u het spannend om deel te nemen aan de Kunstroute
Drechterland, geef u dan vóór 1 april 2022 op via www.kunstroutedrechterland.nl/aanmelden of door middel van een mail aan info@kunstroutedrechterland.nl