Annapart - lucratieve lente acties op teak tuinmeubelen!
dinsdag 17 april 2018

Duurzame teak meubelen met alle zorg en aandacht gemaakt, voor jarenlang zitplezier. Voor diegene die het speciale vakantiegevoel met luxe tuinmeubelen in eigen tuin willen creëren, heeft Annapart met de eerste mooie lentedagen bijzondere lucratieve acties.

Op een aantal fraaie lounge sets zoals de Annapart Vogue, met banken in alle maten, geeft Annapart tijdelijk maar liefst 50% korting! Dat is nog eens een bijzondere kans om er dit voorjaar ook heerlijk bij te zitten. Ook heeft Annapart een hoge korting op de solide 15 standen deckchair met geweldig sterk mechaniek. Bij aankoop van 2 stuks krijgt u het teakhouten koffietafeltje ook nog eens helemaal gratis. Waar wacht u nog op…

Dus laat u inspireren door eigenaren Klaas en Annemieke, die graag met u meedenken over uw ultieme tuinset. U vindt de showroom van Annapart aan de Dorpsweg 95 in Schellinkhout. Bezoek voor meer info ook de website www.annapart.com of bel naar 0229-503363 of mobiel 06-53490416. Annapart is geopend van donderdag t/m zondag van 11.00 -17.00 uur - alle andere dagen op afspraak.