Atelier Reudenroos; ambachtelijk restaureren
zaterdag 12 juni 2021

Beiden hebben een mooie opleiding gevolgd. Isabel de opleiding houtsnijden en ontwerpen in Lissabon en Eelco aan het Hout en Meubileringcollege in Rotterdam en Amsterdam. Hun passie in Atelier Reudenroos gelegd waardoor zij door de jaren heen veel mooie opdrachten hebben vervuld door heel Nederland.

Veel ervaring
Het atelier is een bezienswaardigheid op zich. Mooi uitgesneden hout, beeldhouwen, meubels die gerestaureerd worden.. De specialisatie van Atelier Reudenroos is het restaureren en vervangen van houten ornamenten en beeldhouwwerk aan historische panden. Maar ook particulieren zijn hier meer dan welkom om hun wensen te bespreken en te laten schetsen. Een mooi voorbeeld van de werkzaamheden van Atelier Reudenroos is het Wapenstuk aan de voorgevel van het Westfries Museum in Hoorn. Deze is door Eelco en Isabel gerestaureerd, wat ongeveer anderhalf jaar heeft geduurd. Een pracht stuk werk. Ook oude stoelen die eigenlijk opgegeven zijn, worden prachtig hersteld en opgeknapt. Ongelooflijk wat mogelijk is. Heeft u ook oude meubels of vragen, u bent van harte welkom bij Atelier Reudenroos.

Cursussen
Vanaf september 2021 starten de cursussen weer bij Atelier Reudenroos. Hou de website in de gaten www.reudenroos.nl voor meer informatie.
Atelier Reudenroos, De Drie Kronen 65 in Enkhuizen. T. 0228-520603