Beleef Het Sieraad
zondag 31 oktober 2021

Wat bepaalt de kwaliteit van een diamant en hoe weet je of een horloge echt is of namaak? Wat is er nodig om edelmetaal om te toveren tot een sieraad? Op vrijdag 5 november krijgen belangstellenden de antwoorden op deze vragen én meer tijdens de landelijke open dagen bij juweliers, edelsmeden en uurwerktechnici.

Kijkje achter de schermen
Er gaat een hele wereld schuil achter een sieraad of horloge. Van ontwerp en productie tot onderhoud en reparatie. Tijdens Beleef Het Sieraad maken jong en oud van dichtbij mee wat juweliers, edelsmeden en uurwerktechnici doen met materialen als goud, zilver en edelstenen.
Winkels en ateliers door heel Nederland geven deze dag een kijkje achter de schermen, laten hun mooie ambachten en producten zien en hebben voor iedere bezoeker een leuke goodiebag.

Welkom bij Juwelier van den Mosselaar
Juwelier van den Mosselaar doet ook mee aan de zesde editie van Beleef Het Sieraad. Op vrijdag 5 november zal het team van juwelier Van den Mosselaar bezoekers welkom heten en meer laten zien over de mooie producten uit de collectie.

Beleef Het Sieraad wordt georganiseerd door de Federatie Goud en Zilver, de brancheorganisatie voor de sieraden- en horlogebranche. Meer informatie over de deelnemende bedrijven is te vinden op: www.beleefhetsieraad.nl.

Kom kijken bij Juwelier van den Mosselaar en Beleef Het Sieraad!

Juwelier van den Mosselaar, Hoofdstraat 230 in Bovenkarspel, T. 0228-515827, www.mosselaarjuwelier.nl