Beroemde Teckels
vrijdag 22 december 2017

De show wordt ook toegankelijk gemaakt voor mensen met een visuele beperking. De internationale cast van de beste circussterren telt ook een bijzondere verrassing. De Russische Diana Vedyashkina en haar zes vertederende teckels.

De beste circussen ter wereld. Vedyashkina werkte met haar schattige teckels in de grootste en beste circussen ter wereld. Als echt circuskind leek ze eerst het theater in te gaan, maar het circusbloed kroop waar het niet gaan kon. Teckels staan erom bekend om behoorlijk eigenzinnig te zijn. Toch begon Diana met het trainen op basis van veel liefde, geduld en stukjes biefstuk. Het resultaat is een act waarin de teckels met overduidelijk veel plezier achter elkaar figuren lopen en het publiek overrompelen met een overdosis van snoezigheid.

Na de eerste paar shows stonden circusdirecties uit binnen- en buitenland in de rij om deze act aan hun publiek te presenteren. Diana schitterde maandenlang in het oudste circusgebouw ter wereld in Parijs, werkte in de beste circussen van Europa en reisde in een paar jaar kris kras door Amerika met het grootste circus ter wereld: Ringling Brothers and Barnum & Bailey. Arlette Hanson is er dan ook trots op dat het na tien jaar eindelijke gelukt is om deze topact te contracteren.

Circusdirecteur Arlette Hanson heeft van haar Wintercircus een echt eigentijds circustheater weten te maken. Dit Nederlandse Wintercircus wordt door circuskenners gezien als hét Nederlandse antwoord op Cirque du Soleil en Cirque Éloize. Groot voordeel van Wintercircus Arlette Hanson: het is een echte familieshow gebleven. Misschien is het daarom wel uitgegroeid tot het favoriete Wintercircus van Groningen. Ruim 1,1 miljoen bezoekers hebben al van dit Wintercircus genoten. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hetpark.nl en telefonisch via 0900 4387275. Meer informatie over Wintercircus Arlette Hanson staat op www.wintercircus.nl