Betoverende familievoorstelling “Alice in Wonderland” te zien
dinsdag 04 februari 2020

Deze bijzondere solovoorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Meer dan 150 jaar geleden schreef Lewis Carrol het boek Alice’s adventures in Wonderland. Inmiddels is het een klassieker. De voorstelling is een eigentijdse en eigenzinnige bewerking van dit tijdloze verhaal. De illustraties van het levensgrote pop-up decor zijn van Gouden Penseel-winnares Floor Rieder, die met haar bewerking van Alice de Libris-prijs won voor het mooiste boekomslag. In deze magische wereld speelt en vertelt Mariska Simon het avontuurlijke en inspirerende verhaal van Alice.

Door de eenheid van spel, muziek en decor ontstaat een betoverende ervaring die kinderen niet snel zullen vergeten. We’re all mad here is het bekende citaat uit Alice in Wonderland en deze boodschap weet Mariska als geen ander te vertolken. Componist Ward Veenstra schreef samen met Mariska de soundtrack voor deze voorstelling. Rianne van Duin, maker van vele pop-up boeken, verzorgde de ingewikkelde pop-up techniek van het decor. 

De veelzijdige theatermaakster Mariska Simon is gespecialiseerd in het maken van originele voorstellingen gebaseerd op kinderboeken. Eerder maakte zij met succes de voorstelling Het Muizenhuis, Knofje, Ezel en Beer en De waterprinses.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.hetpostkantoor.info / 0228-743910