Beweegkamp Stede Broec
woensdag 16 juni 2021

De zomervakantie komt alweer dichterbij, de kinderen zijn vrij en het wordt lekker weer. Het moment om lekker actief te blijven, nieuwe kinderen te leren kennen en ook nieuwe sporten te ontdekken. Na het succes van vorig jaar organiseert Scopo Atletico weer een beweegkamp in Stede Broec op 12, 13 en 14 juli op en rondom de sportvelden van voetbalvereniging de Zouaven.

Vol sport
Drie dagen vol sport en spel voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Voor de kinderen het ideale uitje deze zomer. Scopo Atletico organiseert beweegkampen om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten zoals tennis, tafeltennis, survival en atletiek en nemen daarin tegelijk de verschillende motorische vaardigheden zoals rennen, springen, mikken, balanceren en stoeien mee. Zo ontdekken kinderen waar ze goed in zijn en waar hun talenten liggen.

Diverse workshops
Het programma duurt van 9.00 tot 16.00 waarin diverse workshops gegeven worden waar ze in hun eigen team aan deelnemen. Tussendoor is er genoeg tijd om vrij te spelen en te doen wat zij leuk vinden. De dag wordt samen rennend en dansend afgesloten met onder andere ‘de vloer is lava’ en ‘van links naar rechts’. Aan het eind van het kamp ontvangt iedereen zijn beweegpaspoort, medaille en een leuke goody bag.

Kosten
De kosten voor de drie dagen bedragen € 150 euro per persoon, dit is inclusief lunch, tussendoortjes en Nike kamp T-shirt. Ga voor meer informatie naar www.scopoatletico.nl/beweegkampen
Hier kunt u uw kind(eren) aanmelden voor het beweegkamp.

Vergeet niet om @beweegkamp op Instagram te volgen! Zien we uw kinderen op 12, 13 en 14 juli ook bij de Zouaven? Schrijf ze gezellig in met vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes.