Bibliotheken blijven open tijdens lockdown
vrijdag 24 december 2021

Leden kunnen bij ons gewoon boeken en andere materialen blijven lenen en terugbrengen. We vragen ze wel om het bezoek kort te houden. Ook kun je in de bibliotheek rustig komen werken of studeren op een computer met internet en printer met wifi. Het Leescafé in de Centrale Bibliotheek is helaas gesloten. Ook vinden er geen evenementen plaats in de bibliotheek. Er gelden coronamaatregelen in de bibliotheek.

www.bibliotheekhoorn.nl/coronamaatregelen

Doelgroepgerichte activiteiten en IDO
Doelgroep gerichte activiteiten zoals Taalcafé en speciale leesclubs gaan wel door.
Ook kan iedereen gebruik maken van het spreekuur van het IDO: het Informatiepunt Digitale Overheid. Het contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom langs tijdens het spreekuur van het IDO of bel ons. www.bibliotheekhoorn.nl/ido
Zoek je informatie over vaccinatie of boosterprik?
Lees alles over hoe je een corona-prik afspraak kunt maken, de CoronaCheck app, testen voor je reis en meer op onze speciale pagina. Kom je er niet uit, kom dan langs in de bibliotheek.
https://www.bibliotheekhoorn.nl/doen/coronamelder.html
AfhaalBieb weer actief
Kom je liever niet naar de bibliotheek? Dan kun je je via de AfhaalBieb laten verrassen met een boekenpakket. Via het bestelformulier kun je aangeven hoeveel boeken in welk genre je wilt lenen.
www.bibliotheekhoorn.nl/afhaalbieb

Aangepaste openingstijden
Rond de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden bij de Bibliotheek Hoorn.
www.bibliotheekhoorn.nl/openingstijden