Bingo kledingbank
zaterdag 07 oktober 2017

 

De bingo wordt gehouden op vrijdag 13 oktober a.s., in het ABC gebouw aan de Almereweg 36 in Medemblik. Er worden vijf rondes gespeeld en voor iedere ronde is er een hoofdprijs en een aantal andere prijzen te winnen. Er zijn dankzij medewerking van middenstanders, andere ondernemers en particulieren al prachtige prijzen ontvangen.

Maar de vrijwilligers van de Kledingbank zijn nog steeds bezig contacten te leggen om nog meer prijzen binnen te halen. Middenstanders, ondernemers of anderen die iets beschikbaar willen stellen kunnen daarvoor even bellen of mailen met Kledingbank voorzitter Rinus Huijsen (0227-542285; m.huijsen@hetnet.nl). 

De Kledingbank Medemblik bestaat inmiddels ruim drie jaar en is gevestigd in het ABC gebouw aan de Almereweg in Medemblik. Via een speciaal ontwikkeld systeem komt de kleding ten goede aan mensen met lage inkomens. Afgelopen jaar is gebleken dat de Kledingbank daarmee in een grote behoefte voorziet. Voor huisvesting opslag en andere kosten heeft de Kledingbank echter ook te maken met vaste lasten.

Omdat er geen subsidie wordt ontvangen, zoekt de Kledingbank naar andere inkomsten. Zo staan we ook op buitenmarkten voor de verkoop van kleding. De bingo avond is een van de activiteiten die is opgezet om met de opbrengst de lasten te kunnen betalen. De bingo avond in het ABC gebouw aan de Almereweg 36 in Medemblik begint op 13 oktober 2017 om 19.30 uur.