BLACK FRIDAY tuinmeubeldump bij Hoek VT
maandag 25 november 2019

Dit is tegenover ons winkelpand aan de Middenweg 4 in Bovenkarspel. Donderdag 28 november zijn we zelfs geopend van 10.00 tot en met 21.00 uur in verband met koopavond. We hebben afgelopen zomer alweer de gehele nieuwe collectie van 2020 ingekocht van 4 Seasons Outdoor, aldus Sander Bollekamp van Hoek VT.

Een flinke verbouwing op de 1e etage is dan ook noodzakelijk om begin 2020 een goed beeld te kunnen tonen met de laatste trends in de tuinmeubelen. De collectie van 2019 staat vanaf 28 november voor u opgesteld tegen extreem lage prijzen. We hebben daar een tijdelijke showroom ingericht met medewerking van Zwart Groen uit Andijk. De tuinsets zijn voorzien van allerlei mooie kunstgrasrollen van Zwart Groen om de sfeer van het buitenleven te creëren. 

Deze kunstgras restant rollen zijn ook te koop tegen scherpe BLACK FRIDAY prijzen! 
Hoek VT is al 40 jaar het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen van 4 Seasons met maar liefst 10 jaar garantie! Deze tuinmeubelen zijn ook een aanwinst voor uw terrasoverkapping of serre. Zelfs tijdens de wintermaanden weten klanten ons te vinden voor de serre, terrasoverkapping en de tuin. Het buitenleven speelt zich bij Hoek VT niet alleen af tijdens het voorjaar of de zomer maar 365 dagen per jaar. 
De kortingen zijn vanaf 40% en lopen op tot en met 80% korting tijdens deze BLACK FRIDAY actie! U heeft al een schitterende eettafel van €489,- nu voor slechts €99,-. Of wat te denken van een complete lounge set die normaal €2395,- kost en nu voor slechts €995,- weg mag. Parasols zijn al leverbaar vanaf €50,- in allerlei kleuren! 
De normale condities gelden uiteraard ook tijdens de opruiming. Dus inclusief bezorging, montage, snelle levering en garantie. U kunt ook GRATIS uw nieuwe tuinmeubels bij ons laten opslaan in het magazijn en als het voorjaar begint deze door ons laten bezorgen. Ook dat behoort tot de standaard service van Hoek VT. 
De BLACK FRIDAY tuinmeubeldump is van donderdag 28 november tot en met zaterdag 30 november. U bent van harte welkom onder het genot van een hapje en drankje. Hoek VT is gevestigd aan de Middenweg 4 in Bovenkarspel. T. 0228 520791. We zien u graag in ons magazijn of in de winkel, de winkel is uiteraard ook gewoon geopend! www.hoekvt.nl