Blokkerdagen 2020
zondag 19 januari 2020

Voor dit jaar is het thema “Van Hoedjes naar Deken”. Het Blokker feest start op zaterdag 25 januari om 13.00 uur tot 16.00 uur. Op zondag 26 januari van 13.00 tot 17.00 uur. U bent allemaal van harte welkom in de afmijnzaal en de belendende ruimtes. 

Op zaterdag 25 januari zal de bekende Blokker vlag worden gehesen bij het Beatles monument, dit is tevens de opening van de Blokkerdag. Het prachtige nieuwe jaarboek “Blokker Toen en Nu 2019” zal worden overhandigd en er is een optreden van Wil Gorter met “Zet ‘m Op”. Ook kunt u deze dag films zien van activiteiten in Blokker 2019. 

Zondag 26 januari zal wederom de vlag worden gehesen bij het Beatles monument. Er is een veiling ten behoeve van Kika. Tevens zijn er deze dag verschillende optredens, uiteraard het lied van bestuur en vrijwilligers. Ook is er een optreden van “De Deken” en de Bloknoten. Als afsluiting is er deze dag een samenzang van het Blokkers volkslied. Er is ook een fototentoonstelling te zien, genaamd “Blokker in winterse sfeer”. Of misschien wilt u fotoboeken inkijken of gezellig samenzijn in Ellie’s kantine (open tot uiterlijk 19.00 uur). 

Tijdens deze Blokkerdagen kunnen de leden het fantastische nieuwe jaarboek afhalen. Dit boek is tot stand gekomen door leden en niet leden van de vereniging Historisch Blokker. In dit mooi jaarboek staan fijne herinneringen geschreven, verhalen zoals van Blokkerders en BN’ers, leden in beeld, prachtige oude foto’s en ook nieuwe natuurlijk. Mooie verhalen en oude advertenties. Ook een heel mooi verhaal over het Jubileum jaar van de Bussel. En herinneringen uit Oosterblokker en natuurlijk nog veel meer mooie verhalen. Echt een aanrader voor jong & oud. Niet leden kunnen op deze Blokkerdagen een boek kopen. 
U bent van harte welkom en het bestuur van de Historische Blokkerdagen Nan Kluft, Mieke Fraaij, Peter Lakeman en Rene van Santen kijken ernaar uit u te ontmoeten!