BLOOMS is verhuisd
woensdag 24 november 2021

 

Na mooie herinneringen en een geweldige groei te hebben gehad op Westerblokker, zijn we nu verhuisd naar een nieuw pand! Het werd tijd voor een nieuwe sfeer binnen ons bedrijf en dat willen we versterken met een nieuwe ruime locatie. In Oosterblokker 133 hopen we op een geweldig nieuwe ervaring met veel positieve energie!

De verhuizing
Een verhuizing is altijd een gedoe en als bedrijf wil je dit uiteraard achter de rug hebben. Maar vele handen maken licht werk, daar door hebben we nu vrijdagmiddag 26 november vanaf 13:00 tot ongeveer 19:30 een opendeurdag .

Blooms groeit!
Daarom hebben wij samen met ons zusterbedrijf Pasbanal Studio Botanique onze deuren geopend in een groter en modern ingericht pand in Oosterblokker 133. We zijn hemelsbreed een paar kilometer verhuisd. Het nieuwe adres is: Oosterblokker 133 in Oosterblokker.

Nieuwe bedrijfsvisie en showroom.
Sinds enige tijd hebben wij een nieuwe visie en uitstraling. De nieuwe stijl van onze website, ons atelier en overige uitingen passen bij het bedrijf dat we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben. Ons nieuwe atelier en showroom zijn modern en duurzaam ingericht en uitgerust met flexibele werkplekken in een open sfeer. Er is voldoende ruimte om workshops te geven en andere projecten aan te gaan zoals fotografie en lezingen. Ook hier is de nieuwe huisstijl op verrassende wijze zichtbaar gemaakt. Het past bij wat we doen, wie we zijn en waar onze passie ligt: 'Het creëren van mooie vormgeving in de leefomgeving’. Kortom, we zijn enorm trots dat we dat ook vanuit onze nieuwe showroom/atelier mogen doen! Dus vol trots zeggen we… Maak een afspraak en kom langs. T. 0229-297684. www.blooms.nu