Boetiek Ba-sta, nieuwe voorjaarsmode die inspireert…
donderdag 05 april 2018

Daarbij heeft zij zich laten leiden door haar passie voor mode waar het gaat om draagcomfort en het combineren en samenstellen van een mooie outfit. ‘Mode moet blij maken.’ In Boetiek Ba-sta vindt u een keur aan topmodemerken, zoals o.a. het Deense Peppercorn, Poools, Roberto Sarto en vele anderen. Kleding voor een breed publiek, die je aantrekt om er op uit te gaan of voor naar een groot feest. Daarnaast is bijvoorbeeld het modemerk Peppercorn ook prijstechnisch nog eens heel interessant.

En dit alles in de maten 34 t/m 48. De nieuwe kleuren bij Boetiek Ba-sta voor het nieuwe modeseizoen zijn: geel en kobalt en diverse tinten groen, waaronder de trendy kleuren kaki en gras groen. Voor frisse mode accenten zorgen combinaties met o.a. de nieuwe marine stijl met de kleuren rood, wit en blauw.

Boetiek Ba-sta introduceert ook twee nieuwe modemerken in de winkel dit voorjaar. Het gaat hier om het Spaanse modemerk Azay (zie foto) met o.a. leuke jurken, zomerse blouses, vestjes en sportieve jacks. Het andere modemerk is Zilch uit Nederland. Een tikje eigenzinnig met een aparte stijl. In de winkel o.a. mooie jurken, rokken, broeken, tops en leuke vestjes.

Om uw outfit helemaal af te maken heeft Boetiek Ba-sta een ruime keuze aan mode accessoires, zoals sieraden, tassen, riemen en beenmode. Een goed en eerlijk kledingadvies geven Sabine en haar collega Helma u er gratis bij. Meer zien? Boetiek Ba-sta vindt u aan het Raadhuisplein 29 in Hoogkarspel, tel. 0228-567193 (Winkelcentrum de Reigerspassage).