Boetiek Ba-sta voor mode die inspireert
woensdag 27 september 2017

Daarbij heeft zij zich laten leiden door haar passie voor mode waar het gaat om draagcomfort en het combineren en samenstellen van een mooie outfit. ‘Mode moet blij maken.’ In boetiek Ba-sta vindt u een keur aan topmodemerken, zoals o.a. het Deense Peppercorn, Poools, Roberto Sarto en vele anderen. Kleding voor een breed publiek, die je aantrekt om er op uit te gaan of voor naar een groot feest.

Daarnaast is bijvoorbeeld het modemerk Peppercorn ook prijstechnisch nog eens heel interessant. En dit alles in de maten 34 t/m 48. Het zijn de details die het dit najaar doen. Dat zien we o.a. terug bij de mouwen. Soms slank en kort, maar vaker meer uitbundig in trompetvorm. Ook het lange vest blijft populair. Verder is het de combinatie van stoffen die hier voor een verrassend mode effect zorgen. Gladde stoffen met kant afgewerkt of met rijke borduursels.

Het kleurenpalet is eveneens breed en divers. De vele bijzondere groentinten vormen bij Ba-sta de hoofdmoot. Verder zijn er mooie rood/zwart combinaties te ontdekken. Om uw outfit helemaal af te maken heeft Ba-sta ruime keuze aan mode accessoires, zoals sieraden, tassen, riemen en beenmode. Een goed en eerlijk kledingadvies geven Sabine en naar collega Helma u er gratis bij. Meer zien? Boetiek Ba-sta vindt u aan het Raadhuisplein 29 in Hoogkarspel, tel. 0228-567193 (Winkelcentrum de Reigerspassage)