Carnaval bij de Blockeniers
donderdag 01 februari 2018

Maar ook Prins Patrem, adjudant Filius en hun charmante hofdames Lindsey en Louise zijn erbij en natuurlijk ook de jeugdraad van 11. Zaterdagmiddag 10 februari staat er een adembenemende, magische familieshow op het programma: Illusion 4 Kids.

Verdwijningen, verschijningen, vuur en gedachten lezen, master illusionist Winfried en zijn assistentes gaan ervoor zorgen dat jong en oud op het puntje van hun stoel zullen zitten. Toegangskaartjes kosten slechts €2,50 en zijn verkrijgbaar bij Primera Blokker en zolang de voorraad strekt op de dag zelf aan de deur van feestpaleis De Brug.

Zondagmiddag 11 februari staat de grote kinderplaybackshow op het programma. Onder de bezielende leiding van presentator Albert Jan van discotheek Go Round zal een reeks aan playbackers een optreden verzorgen op het Blockenierspodium. De beste, leukste, origineelste, gekste optredens zullen worden beloond met leuke prijzen. 

Maandag 12 februari is de 55 plusmiddag in Het Gouden Hoofd met entertainment, geweldige sketches en liedjes worden ten gehore gebracht. Een fantastisch voorstelling met liedjes van toen opgevoerd door jonge mensen. Daarna een grootste bingo. U wordt getrakteerd op koffie of thee en twee consumpties. Na afloop kan u blijven eten voor €20,00 pp. Voor het eten graag even opgeven bij Jan of Annie Jong tel. 06 31315655 of mail naar robdoodeman@kpnmail.nl  

Het carnaval bij de Blockeniers wordt afgesloten op dinsdag 13 februari met een dinnercruise een super gezellige avond met een 6 gangen diner. De plaatsen hiervoor zijn beperkt door een bedrag van € 40,00 excl drankjes of € 55,00 inclusief drankjes heeft u gereserveerd. Het bankrekening nummer is NL32 RABO0307754677 tnv de Blockeniers. Voor meer info www.deblockeniers.nl