Concert De Herleving in Zwaag
maandag 30 oktober 2017

Zij zullen u laten verrassen met bekende muziek waaronder Bohemian Rapsody. Het leerorkest en het harmonieorkest van De herleving Zwaag staan onder leiding van Rolf Hoogenberg. Het beloofd weer een prachtige concertavond te worden. Het concert begint om 20.00 uur. Entree € 5,-. Donateurs hebben op vertoon van hun donateurkaart gratis toegang voor 1 persoon. 

Voor het harmonie-orkest zijn zowel het stuk Tempered Steel (gehard staal) als de Glenmasan Manuscript een uitdaging om te spelen, en dan vooral voor de slagwerksectie. U hoort ook muziek die u wat bekender in de oren klinkt, zoals Shenandoah en Hummel gets the Rockets (als u tenminste fan bent van Expeditie Robinson). 

De Herleving uit Vierlingsbeek, dat in 1874 is opgericht en onder leiding staat van Eric Roefs, komt uit Noord-Brabant om vele facetten van een harmonie-orkest te laten horen; van originele harmonie-orkestmuziek zoals de Alvamar Ouverture en A discovery Fantasy, als een mars, maar ook arrangementen van Ennio Morricone en Amy Winehouse kunt u beluisteren.