Concert Soiree Musicale
zaterdag 19 februari 2022

 

 

Zaterdagavond 26 februari staat het derde concert in de reeks Karakteristiek Klassiek op het programma. Terwijl de grauwe maand februari ten einde loopt, combineert dit concert het verlangen naar het voorjaar met sfeervolle lichtpuntjes tijdens donkere avonden.

Margaret Mathot & Annemieke Zuurbier
Margaret Mathot (fluit) en Annemieke Zuurbier (piano) zijn hun muzikale talenten in 2009 gaan combineren. In de jaren tachtig studeerden zij tegelijkertijd aan het Utrechts Conservatorium. Sinds hun eerste gezamenlijke optreden hebben zij een gevarieerd repertoire opgebouwd en hebben daarmee zeer succesvol opgetreden in kerkgebouwen en concertzalen.

Kleurrijke Franse muziek
Het concert is rijk aan prachtige en kleurrijke Franse muziek voor fluit en piano en brengt hopelijk de eerste voorjaarswarmte over op het publiek. Er valt volop te genieten met werken van onder andere Debussy, Gaubert, Rhené-Baton en Honegger. Ook hoort u 'Vallée des cloches' van Ravel en de geweldige sonate voor fluit en piano van Poulenc. Naast de sfeervolle muziek wordt het publiek, tijdens het concert, door beelden meegenomen naar vervlogen tijden. Voeg hierbij het historische en sfeervolle kerkgebouw van Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker en deze sfeervolle concertbelevenis is compleet. Stichting Karakteristiek is de organisator van dit concert en is blij de deuren naar haar concerten weer open te zwaaien. De stichting nodigt u dan ook van harte uit weer te komen genieten van live muziek.

Datum: zaterdag 26 februari, aanvang 20:00 uur. Kaarten à € 17,50 (volwassenen) en € 10,00 (kinderen t/m 16 jaar) zijn te reserveren via www.klassiekinwf.nl