Creatieve expressie helpt bij omgaan kanker
zaterdag 09 oktober 2021

Pisa is er voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker en anderen willen ontmoeten die vergelijkbare ervaringen hebben (gehad). Gewoon samen een bakkie doen, een themabijeenkomst bijwonen of meedoen aan een ontspannings- of creatieve activiteit.

Meer dan alleen praten

Bij het omgaan met de gevolgen van kanker biedt Pisa meer dan alleen praten, namelijk ook verschillende vormen van creatieve expressie. Dat wat soms moeilijk onder woorden is te brengen kan hierdoor zichtbaar, tastbaar en voelbaar worden. Dat vrije gevoel kan tot verwondering en plezier leiden en helend werken. Daarvoor hoef je geen kunstenaar te zijn. De creatieve activiteit van oktober is stenen beschilderen met bijzondere afbeeldingen of betekenisvolle teksten.
Aanmelden
Aanmelden voor de activiteiten in De Drom kan door een mailtje te sturen naar administratie@inloophuispisa.nl of via www.inloophuispisa.nl / Contact: aanmelden voor een activiteit. Je kunt ook bellen met het inloophuis in Hoorn: 0229-758531. In november gaat Esther Sijm van Doorzorg het hebben over hoe je leven weer op te bouwen. Zij gaat verder in op hoe je grip krijgt op je persoonlijke zorgroute bij kanker.