Cursus Peuter in Zicht!
dinsdag 20 maart 2018

Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Een peuter wordt steeds zelfstandiger en wil de wereld ontdekken. Op ontspannen en praktische wijze leren ouders/opvoeders inspelen op het gedrag van hun kind. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Bovendien herkennen ouders/opvoeders veel in de verhalen van collega-ouders/opvoeders.

Data, tijd, locatie en kosten. Data : woensdag 4, 11, 18 en 25 april 2018. Tijd : 19.30 – 21.30 uur. Locatie : Jeugdgezondheidszorg (consultatiebureau) Sint Maartenshof 36 F, Medemblik. Kosten : de gemeente Medemblik biedt deze cursus gratis aan.  Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. Ouders/opvoeders kunnen op de website van de het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio. 

Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier zie www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 557 (bereikbaar van ma t/m vr van 08.30-16.30 uur).