De 46e editie van de 40MM
maandag 14 mei 2018

Het is bijna zover, op zaterdag 1 juni organiseren we voor maar liefst de 46e keer de 40MM: de gezelligste sponsorwandeltocht in West-Friesland! Zoals u wellicht weet wordt echt al het sponsorgeld gebruikt voor vele projecten in de minder ontwikkelde landen. 

Natuurlijk zelf lopen! Ga zelf ook de uitdaging aan om gezellig mee te wandelen, er zijn verschillende korte routes en een kinderroute dus je hoeft niet perse de volle 40km te wandelen. Gun jezelf een mooie dag waar de medemens centraal staat en door uw sponsorgeld kunnen er weer vele projecten ondersteund worden. 
Gezellige dag! Tijdens het wandelen zijn er verschillende stempelposten die bemand worden door vele vrijwilligers uit heel West-Friesland. Zij laten op de stempelpost zien voor welke projecten zij zich het hele jaar inzetten daarnaast is er ook weer een pannenkoeken post, waar je tegen een vrijwillige bijdrage een heerlijke pannenkoek kunt krijgen!

Gewoon meedoen en inschrijven! Inschrijf formulieren zijn via de website www.40mm.nl verkrijgbaar en overal waar een raambiljet met - Hier inschrijfformulier 40MM – hangt (€3,00). Zorg daarnaast voor een groot aantal sponsoren om zo een mooie bijdrage te kunnen leveren! Op de website vindt u alle informatie over de routes en data die u nodig heeft om ons makkelijk te bereiken, daarnaast ook de start- en eind tijden voor de verschillende routes, dit kunt u allemaal vinden op www.40mm.nl Tot ziens op 1 juni bij de 40MM te Venhuizen, de gezelligste sponsorwandeltocht van West-Friesland.