De Blockeniers op zoek naar nieuwe prins of prinses
maandag 13 november 2017

Durven de Blockeniers het weer aan om een prinses te presenteren of wordt het een prins? Vorig jaar was het een gewaagde keus om een heel vrouwelijk decorum te presenteren, maar wat hebben de Blockeniers en vele anderen genoten van het enthousiasme van dit decorum. Wat een power kwam er van deze dames af en wat was iedereen trots op dit eerste vrouwelijke decorum.

Toegankelijk, vreugde en enthousiasme, maar ook vooral lachen en genieten, zo kan je dit decorum omschrijven. Helaas is het voor Prins-es, Adjudant-E en de schitterende hofdames Lynn en Jessy bijna gedaan en zijn ze binnenkort weer gewone burgers. Maar met een prachtige herinnering voor het decorum en voor de Blockeniers. 

Maar nu, wie worden de nieuwe prins of prinses van de Blockeniers, wie de adjudant of adjudante en wie hun prachtige hofdames? Om het te weten kom op vrijdag 17 november om 21.00 uur naar de Harmonie voor een mooi prinsbekendmakingavondje! Na een leuke act zal om precies 23.11 uur het nieuwe decorum op het podium staan. Natuurlijk is er weer live muziek voor een leuke avond uit.