De Groene Route
zaterdag 10 april 2021

Een groep enthousiaste tuinliefhebbers en kwekers in Noord-Holland-Noor vol betrokkenheid bij elkaar en de tuin. Heeft u zin in een leuk uitje bezoek dan een aantal leden van de Groene Route.De kriebel van het nieuwe groen en de lente gaat door u aderen stromen en u keert vol inspiratie terug naar uw huis. Met een hoofd vol plannen en ideeën of een leeg en uitgerust hoofd.. dat kan ook.

Helaas moet het bestuur van de Groene Route besluiten om het eerste open weekend van 17 en 18 april niet door te laten gaan vanwege de maatregelen rondom Covid 19. Maar….voor dit weekend kunt u een aantal tuinen bezoeken van De Groene Route welke wel open gaan, waarvan enkele op afspraak. Voor alle info en deelnemers per datum, adressen en meer: www.degroeneroute.nl

Zaterdag en zondag 17 en 18 april zal zeker alle aandacht gaan naar het prille lentegroen, de bloeiende bollen en ontwakende insectenleven uitgaan bij de enkele tuinen die open zijn. Iedere deelnemer heeft haar eigen identiteit en eigenheid. Het kan niet missen maar de vraag ligt vroeg of laat bij elke bezoeker op de lippen, ‘wow, wat is dat nu?’. De tuineigenaren vertellen er graag vol trots over. Het is juist dat samenkomen van mens en natuur dat wat de Groene Route zo verrassend en uniek maakt .