Dé Grote Carnavalsshow
zondag 07 februari 2021

In de middag is er een geweldige carnavalsbingo voor de kinderen aanvang 15.00 uur en in de avond vanaf 19.30 uur een geweldige interactieve Swingo dit allemaal in het carnavalsweekend op zaterdagavond 13 februari 2021. Lees verder voor meer info.

Wij verzorgen een avondvullend programma bomvol entertainment en gezelligheid. De avond bestaat uit een ‘Swingo’, een muzikale bingo met fantastische prijzen, Rad van Fortuin, diverse live optredens van o.a. zangers en uitgebreid entertainment en speciale optredens. Daarnaast valt er een prijs te verdienen voor de leukst aangeklede huiskamer én de beste TikTok inzendingen bij onze WhatsApp ‘hotline’!

Meedoen kan door onze speciale Carnavalsbox te bestellen. De Carnavalsbox bestaat uit ludieke feestitems, attributen, shots en veel meer om er een ouderwets gezellig avondje van te maken in de huiskamer. Bij aanschaf van de box zit een unieke Swingokaart. Is jouw kaart vol? Dan heb je Swingo! Het unieke aspect is dat wij niet jouw prijs bepalen, die bepaal je zelf. Via een live-verbinding kom je bij ons in de studio en kun je één van de prijzen zelf uitzoeken. Dit zijn weer fantastische en grote prijzen. Mocht de regelgeving dit toelaten wordt de hoofdprijs live naar jou gebracht. Je komt dan dus live in onze uitzending! Daarnaast heeft jouw Swingokaart een uniek nummer waarbij er live in de uitzending ook mooie prijzen zijn te winnen tijdens het Rad van Fortuin.

Uiteraard zijn er meerdere Swingokaarten aan te schaffen (extra Swingokaart €7,50). Zie hiervoor de opties in het bestelmenu..

Kortom, wij gaan weer zorgen voor een onvergetelijke, gezellige én veilige carnavalsavond bij jou thuis op zaterdag 13 februari 2021, aanvang 19:30. Uiteraard met de muzikale omlijsting van Feest DJ Edje.
Boxen kan je bestellen via www.harmonieblokker.nl