De Hortensia: gespecialiseerde groothandel
zondag 22 april 2018

Deze hortensia groothandel is gespecialiseerd in de bol-, scherm-, pluim- en klimhortensia en daarmee een begrip in Lutjebroek en omgeving. Assortiment De Hortensia beschikt over een grote keuze aan verschillende soorten hortensia’s. In het assortiment zitten maar liefst minimaal 60 soorten hortensia’s.

Deze planten worden geleverd in verschillende soorten en maten van zowel bewortelde stek tot een eindproduct in de vorm van een bloeiende plant. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn wordt de klant vooraf goed geïnformeerd. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de wensen van de klant én (de ligging van) de tuin. De kennis van de markt en de jarenlange ervaring zorgen gegarandeerd voor mooie planten bij u in de tuin. En de prijs die is de laagste prijs in de markt. Ook voor u als particulier!!

Snoeiadvies Om optimaal van uw hortensia te kunnen genieten is het onderhoud belangrijk. Bij De Hortensia geven ze u er graag een goed snoeiadvies bij. Het is niet moeilijk maar wel heel belangrijk voor de plant dat dit goed gedaan wordt. Zo dient u de takken altijd boven een oog af te knippen en moeten er altijd 2 bloemogen van onderaf op blijven. Daar komen namelijk weer de nieuwe bloemen op. Als u de hortensia wat hoger wil laten worden dan kunt u naar eigen wens ook meerdere bloemogen laten zitten. Haal gelijk ook het oude hout weg uit het hart van de plant. Zo maakt u ruimte voor nieuwe stekken vanuit de grond.

Bezorgen Wij ontvangen u graag in onze gezellige winkel in Lutjebroek. Hier adviseren wij u over de eindeloze mogelijkheden voor uw planten- en bloemenwensen. Ook vindt u hier een uitgebreid aanbod aan accessoires. Bij een minimale afname van € 100,00 is het ook mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Wij hopen u snel te mogen begroeten. U vindt de Hortensia groothandel op de P. J. Jongstraat 70 in Lutjebroek, tel. 0228-520217.