De man met de hamer komt er weer aan…
zondag 02 april 2017

Vele vrijwilligers zijn weer op pad gegaan om dit mogelijk te maken. Het jaarlijks terugkerend evenement is zeer enthousiast ontvangen in het dorp en het aantal koopjes is weer toegenomen. Het comité hoopt ook op meer kopers. 

De veiling begint volgens traditie met een fles C.B. en het eindigt altijd met een prachtige bos rozen. Wie is de gelukkige koper hiervan dit jaar? Daartussen varieert het van staatsloten, taartbonnen, Rituals pakketten, hotelovernachtingen, diner bij kaarslicht, interieur advies etc. 

De opbrengst van de veiling gaat naar de Stichting Dorpsveiling en tien verenigingen uit Westwoud. De ingelote verenigingen krijgen 25% van de veilingopbrengst. De verdeling van deze gelden geschiedt via een muntensysteem. Elke vereniging heeft een koker. Bij binnenkomst krijgt iedereen een gratis munt en ook bij elke aankoop. De munten worden vervolgens gedeponeerd in de koker van de favoriete vereniging. De deelnemende verenigingen zijn: SBA, Schietvereniging Westwoud, Seniores Priores, Stichting Kleinschalig wonen, DTS ‘48, Carnavalsvereniging De Leste Stuiver, De Gidsen, Gymvereniging GVSS, Voetbalvereniging Woudia en Vrouwen van Nu. Deze verenigingen bieden als tegenprestatie ook allemaal een leuk of ludiek koopje aan. 

Voor de vroegkomers (voor 21.15 uur) is er een Sonos Play 1 draadloos muzieksysteem ter waarde van € 229,00 te winnen. De meest ludieke koopjes worden gefilmd en via een groot scherm gepresenteerd. Op Facebook kunt u al een beetje in de stemming komen. U bent van harte welkom op zaterdag 8 april om 20.15 uur in De Schalm te Westwoud.